نقش‌آفرینی خیران و بانوان در توسعه فرهنگی و اجتماعی ابتلا به سرطان رحم در صدر سرطان‌های ناشی از ویروس HPV + فیلم روش‌های ازبین‌بردن مزه زردچوبه در غذا ویدئو | حال‌وهوای اعتکاف بانوان در حرم امام‌رضا(ع) درباره چاقی کودکان | مهم‌ترین و رایج‌ترین علت‌های اضافه‌وزن تأثیرات تغییر سبک زندگی بر رشد اجتماعی کودکان نظارت بازی حساس تیم‌های هندبال قطر و فرانسه توسط یک بانوی ایرانی استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان دختر در برگزاری چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت نقش بانوان در کنشگری رسانه‌ای و حمایت از جبهه مقاومت حضور آزمایشی یک مربی ایرلندی در تیم ملی فوتبال زنان اهمیت روایتگری نقش زنان در دوران دفاع مقدس حریره بادام، غذای کمکی پرفایده برای کودکان طرزتهیه کیک لبو در خانه + فیلم کمبود ۲۴ درصدی ویتامین D در کودکان ۲۳ تا ۲۵ ماهه کشور دست‌بافته‌های زنان ایل، نماد و هویت کشور است عوارض سقط جنین عمدی و غیرقانونی در مراکز غیربهداشتی برگزاری جایزه ملی جوان سال با هدف شناسایی و تجلیل از جوانان برتر کشور برگزاری اعتکاف در زیر سایه مادری، برای اولین بار در برخی از شهر‌های کشور
سرخط خبرها
بازخوانی خاطرات اعضای زن جدا شده از سازمان مجاهدین خلق

بازخوانی خاطرات اعضای زن جدا شده از سازمان مجاهدین خلق

  • کد خبر: ۲۱۶۷۶۶
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۳
اردوگاه‌های سازمان تروریستی منافقین از جمله بزرگترین زندان‌های جهان محسوب می‌شوند که زنان در این اردوگاه‌ها به طور روزانه تحقیر شده و مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان تروریستی منافقین که تعداد زیادی از اعضای آن زن هستند،‌ علاوه بر اینکه تا به امروز علیه ملت ایران خیانت‌های بسیاری را مرتکب شده‌ است، با اعضای خود نیز به شدت غیرانسانی رفتار می‌کند تا جایی که انواع شکنجه‌های روحی و روانی و جسمی را علیه اعضای خود به خصوص زنان اعمال داشته است.

افرادی که این سازمان تروریستی را ترک کرده‌اند‌، روایت‌های هولناکی از رفتار سرکردگان منافقین خصوصا با زنان عضو بازگو کرده‌اند که ابعاد جدیدی از جنایات این سازمان ربرای ما آشکار می‌کند.

"دیگ"، مراسمی برای فشار روانی به زنان

یکی از اعضای جداشده منافقین که به طور گمنام در شبکه‌ اجتماعی ایکس فعالیت می‌کند، درباره یک مراسم تحقیرآمیز به نام «دیگ»‌ در سازمان تروریستی منافقین می‌گوید: «دیگ یک اصطلاح در مجاهدین خلق بود که فردی را در نشست‌های جمعی سوژه می‌کردن! یعنی داخل دیگ می‌اندازند و آتش شعله‌های دیگ را زیاد می‌کنند! یعنی با فحاشی کردن، تهدید و توهین و تهمت زدن و تُف باران کردن و داد زدن‌های مستمر عناصر بر سر سوژه‌ای که برای ساعت‌های متمادی در درون دیگ قرار داشت کاری می‌کردن تا سوژه از پای در بیاید و هرچه مسئول نشست مثل ابریشمچی، پارسایی، سپهری یا… می‌خواستند اعتراف_دروغ کنه و ثبت بشه!»

وی درباره تجربه خود در این جلسه وحشتناک می‌نویسد:‌«من یکبار داخل دیگ رفتم، وقتی سارا و بقیه کسانی که فکر می‌کردم با من دوستند، چهل دقیقه آب دهان انداختن و تهمت و توهین‌های بی‌شرمانه کردند، عملا مرگ شخصیتم رو دیدم. تو دیگ‌ها، پدر به پسر، مادر به دختر، پسر به پدر و خواهر به خواهر هم رحم نمی‌کرد. کدام فرقه چنین مناسباتی دارد؟»

بزرگترین نشست سرکوب روانی در فرقه مجاهدین خلق

از جلسه دیگ در سازمان منافقین به عنوان «بزرگترین نشست سرکوب روانی در فرقه مجاهدین خلق» یاد می‌شود. در تشکیلات منافقین، از انواع نشست‌ها و جلسات گروهی برای اعمال قدرت مطلق رهبران بر اعضا استفاده می‌شود.

در میان این عناوین و بازی‌های واژگانی، نشست موسوم به دیگ را می‌توان از بزرگترین و پرفشارترین جلسات جمعی شستشوی مغزی در فرقه رجوی نامید تا جایی که هیچ فردی نتواند غیر از اهداف تروریستی سازمان فکر دیگری بر سر راه دهد.

«فواد بصری»، عضو پیشین فرقه رجوی معتقد است که «مهوش سپهری» با نام مستعار نسرین از سران رده بالای فرقه، مبدع این روش شکنجه روانی است. او در خاطراتش از از این عضو سازمان منافقین می‌نویسد که چطور سپهری اذعان می‌کرد که ایده نشست دیگ را از آشپزخانه تشکیلات الهام گرفته است.

وی در این باره می نویسد:‌«در یک نشست مجزا می گفت شما فکر می کنید ما این بحث ها را از فضا می آوریم! من یک روز رفته بودم سری به آشپزخانه بزنم. رفتم در قسمت آماده سازی چشمم به یک دیگچه‌ای خورد که در آن لپه خیس کرده بودند از مسئول آماده سازی سئوال کردم چرا لپه ها را روی گاز قرار نمی دهید گفت نمی شود اول بایستی لپه ها خیس بخورند بعد از خیس خوردن آنها را در دیگ می گذاریم و روی گاز قرار می دهیم که پخته شود و در ادامه می گفت این موضوع ذهن مرا درگیر کرد و در اتاق کارم خیلی فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که چرا این کار را بر روی افراد پیاده نکنیم. گزارش برای خواهر (مریم) و برادر (مسعود رجوی) نوشتم.»

غسل هفتگی برای تخلیه افکار جنسی 

جلسات تفتیش عقاید در سازمان منافقین تنها به نشست دیگ ختم نمی‌شد و انواع گوناگونی داشت. نشست دیگری که از آن به عنوان «غسل هفتگی»‌ یاد می‌شد نیز افکار اعضای این سازمان را هدف قرار می‌داد. غسل هفتگی، عنوان جلساتی بود که همانطور که از نامش پيداست هر هفته و در روزی خاص برگزار می‌شد و در آن تمامي اعضای گروهک دور هم جمع شده و از تفکرات مسائل جنسی خود در طول هفته گذشته عنوان می‌کردند.

فلسفه برگزاری چنين جلساتی در ميان اعضای گروهک تروريستی منافقين از آنجا نشأت می‌گيرد که سرکردگان اين فرقه تروريستی ازدواج اعضا را امری قبيح دانسته و تمامی اعضا گروهک را از ازدواج و حتی فکر کردن به آن منع کرده و برای پيش برد اهداف مضحک و احمقانه‌شان جلسات غسل هفتگی را برگزار می‌کردند.

در این رابطه زنان باید تنها به یک نفر فکر می‌کردند و آنهم «مسعود رجوی»‌ بود! اگر آنان در این حوزه ذهن خود را به مرد دیگری معطوف می‌کردند به شدت سرکوب و مورد شکنجه قرار می‌گرفتند.

سرکردگان گروهک تروريستي منافقين در ابتدا دفترچه‌هايی را به اعضا می‌دادند، و اعضا گروهک نيز موظف بودند افکار و تمايلات جنسی خود را که در طول هفته با آن مواجه شده بودند در اين دفترچه بنويسند و در جمع آن را بخوانند اما این انتهای کار نبود و ممکن بود که این اعترافات نیز دروغین تصور شود و بعد از این مرحله فرد مورد نظر به شدت مورد فشار روحی و روانی قرار می‌گرفت.

این عضو گروهک تروريستي منافقين که تمايل به افشای نامش ندارد در اين خصوص نوشت: «توی نشست‌های غسل هفتگی اگر بعد دو جلسه به لحظه جیم اعتراف نمی‌کردی، می‌گفتند که داری انکار میکنی و توبیخ می‌شدی! شاید برای مردها بیان لحظه جیم راحت باشه ولی برای یک زن همیشه سخته. سارا به خاطر لحظه جیم به برادر احمد باید تحقیر می‌شد ولی من گاهی برای فرار از تحقیر، به دروغ لحظه جیمم رو به مسعود رجوی منتسب می‌کردم و تشویق می‌شدم! لحظه دروغ روایت می‌کردم، اما واقعی‌هاش رو همیشه در ذهن و دلم مخفی نگه می‌داشتم. حالا اینها هشت مارس سازمان تروریستی منافقین که تعداد زیادی از اعضای آن زن هستند، علاوه بر اینکه تا به امروز علیه ملت ایران خیانت‌های بسیاری را مرتکب شده است، با اعضای خود نیز به شدت غیرانسانی رفتار می‌کند تا جایی که انواع شکنجه‌های روحی و روانی و جسمی را علیه اعضای خود به خصوص زنان اعمال داشته است.

 خصوص نوشت: «تو نشست‌های غسل هفتگی اگر بعد دو جلسه به لحظه جیم اعتراف نمی‌کردی، می‌گفتند که داری انکار میکنی و توبیخ می‌شدی! شاید برای مرد‌ها بیان لحظه جیم راحت باشه ولی برای یک زن همیشه سخته. سارا به خاطر لحظه جیم به برادر احمد باید تحقیر می‌شد ولی من گاهی برای فرار از تحقیر، به دروغ لحظه جیمم رو به مسعود رجوی منتسب می‌کردم و تشویق می‌شدم! لحظه دروغ روایت می‌کردم، اما واقعی‌هاش رو همیشه در ذهن و دلم مخفی نگه می‌داشتم. حالا اینها هشت مارس رو تبریک میگن به زنان؟!»

وی در پستی دیگر در شبکه ایکس می‌نویسد: «ما در این سازمان جهنمی مجاهدین خلق بقدری تحقیر و تحمیق شده بودیم که در نشست‌ها دیدن مسعود و مریم در سال‌های ابتدای ورود به اشرف برای‌مان چقدر هیجان داشت.»

این عضو جدا شده منافقین توضیح می‌دهد: «اما سال ۷۰ به بعد ورق برگشت. وقتی دختر عموی من از گرفتن موز از مریم رجوی دچار هیجان شده بود و با هزار ترس از دیده شدن برام تعریف کرد، نشد تحقیرانه بگم «زندگی و شرف‌مون رو با یه موز فروختیم به میمونی مثل مریم… امروز من رها شدم و سارا هنوز حقیرانه محبوس است! این عکس یادآور آخرین دیالوگ من و سارا شد.»

مجازات بخاطر خوشحالی از صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی

ماجرای جالب دیگری که وی درباره اردوگاه منافقین تعریف می‌کند به بازی ایران و صعود تیم فوتبال کشورمان به جام جهانی ارتباط دارد. وی در این باره می‌نویسد: «می‌دونید سال ۹۸ که ایران به جام جهانی صعود کرد، حدود ۷۰ نفر بابت خوشحالی از صعود تیم ملی به نشست و بازجویی و زندان رفتن؟ چرا؟ چون مسعود رجوی گفته بود که اون‌هایی که به صورت قاچاقی بازی رو دنبال کردن و مطلع شدن از پیروزی و خوشحالی کردن، مزدور‌ها و جاسوس‌های رژیم بودن و باید زندانی بشن. از اون هفتاد نفر، دو نفر دیگه برنگشتند.»

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.